Otomatik güncelleştirmeyi açma veya kapatma


Windows programının önemli güncelleştirmeleri kullanılabilir olduklarında yüklemesini sağlamak için, otomatik güncelleştirmeyi etkinleştirin. Önemli güncelleştirmeler, gelişmiş güvenlik ve güvenilirlik gibi önemli avantajlar sağlar. Windows programını, kritik olmayan sorunları giderebilecek ve bilgisayar kullanma deneyiminizi artırmanıza yardımcı olabilecek önerilen güncelleştirmeleri otomatik olarak yükleyecek biçimde de ayarlayabilirsiniz. İsteğe bağlı güncelleştirmeler ve Microsoft güncelleştirmeleri otomatik olarak karşıdan yüklenmez veya kurulmaz.
  1. Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.
  2. Sol bölmede Ayarları değiştir’i tıklatın.
  3. Önemli güncelleştirmeler altında, istediğiniz seçeneği tıklatın.
  4. Önerilen güncelleştirmeler altında Önerilen güncelleştirmeleri, önemli güncelleştirmeleri aldığım gibi ver onay kutusunu işaretleyin, sonra Tamam'ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Ayrıca, Tüm kullanıcıların bu bilgisayarda güncelleştirme yüklemelerine izin ver onay kutusunu seçerek istediğiniz kimselerin güncelleştirme yüklemesine izin vermek isteyip istemediğinizi belirtebilirsiniz. Bu, yalnızca güncelleştirmeler ve el ile yüklenen yazılım için geçerlidir; otomatik güncelleştirmeler, kullanıcıya bakılmaksızın yüklenir.
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder